Protetski setOPIS PROIZVODA

U cenu seta uračunat je popust 25%.

TePe protetski set za lakše održavanje oralne higijene namenjen je osobama koje imaju fiksne protetske radove (krunice, nadogradnje, mostove) i implantate.
Set sadrži:
1. TePe Bridge & Implant Floss - kesica koja sadrži 5 komada konca za mostove i implantate. Debeo, fleksibilan konac specijalno dizajniran za čišćenje implantata, mostova i ortodontskih aparata. Opremljen je krutim plastičnim krajevima za lakše postavljanje.
2. TePe Nova Soft - četkica sa posebnim vrhom za bolji pristup
3. TePe Interspace MIX - četkica sa ugaonim glavom. U pakovanju se nalaze tri različita vrha odgovarajućih vlakana koja se mogu menjati po potrebi, kao i strana drške radi lakšeg i pristupačnijeg ugla čišćenja.
4. TePe Interdentalne četkice Original 0.4 mm (roze) + 0.6 mm (plava) - specijalno dizajnirane za čišćenje između zuba, kao i oko proteza i implantata gde redovne četkice ne dopiru.
5. TePe Gingival gel 1 ml u kesici - gel sadrži hlorheksidin (0,2% CHX) i fluor (0.32% NaF). Hlorheksidin je efikasan protiv plaka i upale desni (gingivitis), dok fluorid sprečava karijes i štiti osetljive površine korena
6. TePe Kozmetički providni neseser
7. TePe Brošura o nezi implantata

Pročitaj više o Interdentalnoj nezi›
SLIČNI PROIZVODI


Zatvori

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku i odgovorićemo vam u najkraćem roku!

Poruka je uspešno poslata!
Hvala na saradnji!